Elisa González-Pola

Violoncel

Nascuda a Avilés (Astúries), cursa els seus estudis musicals al Conservatorio Profesional de Avilés, el Conservatorio Profesional y Superior Eduardo Martínez Torner de Oviedo, Conservatorio Superior de Salamanca i l’ESMUC. Estudia violoncel amb la Katalin Illés, Viguen Sarkissov i Aldo Mata, rebent paral·lelament classes de Maria de Macedo i Asier Polo.

A Barcelona estudia amb en Damian Martínez y Lluís Claret.

Fa classes magistrals amb l’Amit Peled, Marçal Cervera, Peter Bruns i Henri Demarquette, d’entre altres.

L’any 2000 és galardonada amb el 2n Premi de la Modalitat B al Concurso Nacional de Violonchelo “Villa de Llanes” i premi especial al “Mejor Intérprete Asturiano”.

A banda de formar part de les principals orquestres joves d’Astúries a la seva etapa de formació, comença la seva experiència professional com a Assistent de violoncels a l’OSIGI les temporades 2002 i 2003. És membre de l’Orquestra de l’Acadèmia del Gran Teatre del Liceu i col·laboradora de l’OSCYL, Orquestra del Gran Teatre del Liceu, Orquestra Simfònica Camerata XXI, Orquesta Sinfónica Oviedo Filarmonia, Orquestra de l’Auditori Josep Carreras, OBC, GIOrquestra…Actualment forma part de la plantilla de la Franz Schubert Filharmonia.

Com a docent, inicia la seva labor pedagògica l’any 2004 passant per diverses escoles i formant-se a la Universitat Complutense de Madrid (CAP), realitza cursos amb la mestra Maria Casado i assisteix al curs de psicologia introductori del Programa SAT, de la Fundación Claudio Naranjo.

L’any 2016 s’estableix a l’Escola Municipal de Música de Pineda de Mar on imparteix classe de violoncel, conjunt de violoncels i orquestra de corda. És cap de departament i coordinadora del projecte UIUI.

Membre fundador d’ESTA (EUREPEAN STRING TEACHERS ASSOCIATION)ESPAÑA formant part de la seva junta directiva al seu inici.

Correu electrònic: elisagl@emmpinedademar.cat