Contacte

Escola Sant Jordi (Carrer Jacint Verdaguer numero 15)

Escola Antoni Doltra (Carrer Narcis Monturiol, 55 Poblenou)

937671560 (ext. 6431)

722 845 054

Horari de dilluns a dijous de 9h a 13h

Contacta’ns!

Tens una pregunta que no has pogut resoldre?
Estem per ajudar-te!

 

info@emmpinedademar.cat

Preguntes freqüents

Troba la resposta a les teves preguntes

Només has d’emplenar el formulari a l’apartat d’inscripcions i nosaltres ens posarem en contacte amb tu per proposar-te un horari possible.

Les quotes es paguen mensualment de setembre a juny, entre el 5 i el 10 de cada mes, mitjançant rebut domiciliat.

Sí. Si la preinscripció s’ha fet al maig, durant el període establert, la matrícula es cobra al juny, un cop fets i consensuats els horaris, i serveix de garantia de plaça. Si la inscripció es fa fora d’aquest període, es cobra junt amb el primer mes de classes.

El procediment és invers: primer es fa la inscripció, després es proposa l’horari i posteriorment es formalitza internament la matrícula. La primera quota no es cobra mai fins que no s’han fet les primeres classes, per tant, la inscripció no compromet a res i no genera cap pagament per ella mateixa.

Fem classe de música per a nadons a partir dels 0 anys i instrument a partir dels 7 (2on de primària). No hi ha cap altre tipus de limitació, de fet, molts dels nostres alumnes més actius són adults.

Has d’entrar a l’apartat d’estudiant i accedir a la plataforma de gestió de l’escola Gwido, amb les claus que has d’haver rebut per mail. Un cop dins podràs veure els teus horaris, les teves quotes, el calendari lectiu, el calendari d’activitats, etc.