Inici de curs 22-23

Inici de curs 22-23

Comencem el curs amb les piles carregades i amb moltes ganes de fer música!

Us recordem que el curs aquest any comença el dia 5 de setembre. 

 

Us adjuntem la informació important per començar el curs:

1. Calendari escolar 2022-2023: https://www.emmpinedademar.cat/calendari

2. Recordeu que els vostres horaris, informes dels alumnes i quotes els trobareu sempre que necessiteu al programa gwido, si algú no té les dades d’accés pot enviar un correu a aquesta adreça i li tornarem a enviar.

3. Entrades i sortides alumnes: de moment mantenim les entrades i sortides com s’han estat fent fins ara, els alumnes poden entrar a l’escola i esperar allà, els adults esperen a la porta exterior i els prfessors entregaran els alumnes a la sortida. Els alumnes han d’esprar que el seu professor els vingui a buscar per començar la classe i acompanyar-los a l’aula. En el cas dels alumnes de 0 a 3 anys ens trobem directament a l’aula infants i pares/mares.

4. Utilitzeu mitjans de comunicació oficials de l’escola siusplau: si teniu qualsevol dubte o heu d’avisar d’absencies d’alumnes intentem sempre comunicar-nos a través del correu de l’escola: info@emmpinedademar.cat o a través del telèfon de l’escola: 722 845 05.

Us desitgem un bon inici de curs i recordeu que qualsevol equivocació que detecteu, incomoditat que tingueu o dubtes estarem molt atents per poder-ho resoldre tant ràpid com poguem. És important que ens comuniqueu sempre qualsevol problema per poder-lo abordar correctament.

 

Fins aviat! Esperem que gaudiu del curs ple d’aventures musicals que ens espera!